Nemzeti Táncegyüttes

Magyar Nemzeti Táncegyüttes

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes Magyarország legnagyobb létszámú hivatásos néptáncegyüttese, több, mint húsz pár táncossal, saját zenekarral, gazdag, színes repertoárral és a magyar nyelvterület szinte minden táját felölelő hatalmas népviseleti gyűjteménnyel. A táncművészek, a zenészek és az itt alkotó koreográfusok „anyanyelve” a Kárpát-medence néptánc és népzenei kincse. Valamennyi produkció közös jellemzője a rendkívüli dinamika, a táncok virtuozitása és a színpadképek látványossága.

Művészeti vezetője Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas táncművész, koreográfus, érdemes- és kiváló művész.
Tovább a Magyar Nemzeti Táncegyüttes honlapjára

Honvéd Férfikar

Honvéd Férfikar

A világszerte egyedülálló, 40 fős Honvéd Férfikar Európa szinte egyetlen hivatásos férfikórusa. Hangzásában összegződik a drámai erő az emocionális érzékenységgel és kifejezőerővel. A Magyar Örökség díjas kórus gazdag és változatos repertoárral rendelkezik. Műsorrendjén egyaránt megtalálhatók a világhírű oratorikus művek, népszerű operák és örökzöld operett dallamok, valamint a férfikari „a cappella” kórusirodalom legjobb alkotásai. Az énekkartól nem idegen a crossover műfaja sem. A Bartók Béla - Pásztory Ditta-díjjal kitüntetett Honvéd Férfikar karigazgatója Riederauer Richárd  karnagy.

Tovább a Honvéd Férfikar honlapjára

2021 augusztus

ÁLLÁSHIRDETÉS! Új hangosító és világosító kollégát keresünk.

ÁLLÁSHIRDETÉS! Új hangosító és világosító kollégát keresünk.

A Honvéd Együttes – Magyarország legrégebbi, 1949-ben alakult művészegyüttese – azonnali belépéssel keres színpadi jártassággal rendelkező hangosító, illetve világosító kollégát. Mind a két pozícióra az alábbi követelmények szükségesek: Elvárt végzettség: KözépiskolaSzükséges tapasztalat: 1-3 év szakmai tapasztalatFoglalkoztatás jellege: Teljes munkaidőElvárt nyelvismeret: Nem igényel nyelvtudást Fénylépes önéletrajzokat az alábbi címre várjuk: szacsuri.zoltan@honvedart.hu Jelentkezési határidő: szeptember 3.