Nemzeti Táncegyüttes

Magyar Nemzeti Táncegyüttes

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes Magyarország legnagyobb létszámú hivatásos néptáncegyüttese, több, mint húsz pár táncossal, saját zenekarral, gazdag, színes repertoárral és a magyar nyelvterület szinte minden táját felölelő hatalmas népviseleti gyűjteménnyel. A táncművészek, a zenészek és az itt alkotó koreográfusok „anyanyelve” a Kárpát-medence néptánc és népzenei kincse. Valamennyi produkció közös jellemzője a rendkívüli dinamika, a táncok virtuozitása és a színpadképek látványossága.

Művészeti vezetője Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas táncművész, koreográfus, érdemes- és kiváló művész.
Tovább a Magyar Nemzeti Táncegyüttes honlapjára

Honvéd Férfikar

Honvéd Férfikar

A világszerte egyedülálló, 40 fős Honvéd Férfikar Európa szinte egyetlen hivatásos férfikórusa. Hangzásában összegződik a drámai erő az emocionális érzékenységgel és kifejezőerővel. A Magyar Örökség díjas kórus gazdag és változatos repertoárral rendelkezik. Műsorrendjén egyaránt megtalálhatók a világhírű oratorikus művek, népszerű operák és örökzöld operett dallamok, valamint a férfikari „a cappella” kórusirodalom legjobb alkotásai. Az énekkartól nem idegen a crossover műfaja sem. A Bartók Béla - Pásztory Ditta-díjjal kitüntetett Honvéd Férfikar karigazgatója Riederauer Richárd  karnagy.

Tovább a Honvéd Férfikar honlapjára

Álláshirdetés: Műszaki vezető

november 18,2013

A Honvéd Együttes műszaki vezetőt keres. Feladata a díszítők, hang- és fénytechnikusok munkavégzésének szakmai és logisztikai irányítása, a produkciók teljes műszaki kiszolgálása közvetlen részvétellel.

Lehetőleg felsőfokú végzettségű, színpadmesteri vizsgával rendelkező, színházszakmai,- valamint több éves vezetői tapasztalattal rendelkező munkatársat keresünk. Kiváló munkaszervezők, irányítóképességűek, gyakorlatias jelentkezőket várunk. Bérezés megegyezés szerint. Előny, utazó társulatnál, valamint a táncművészet és népművészeti területen szerzett tapasztalat.

Fényképes szakmai életrajzokat 2013. november 28-ig az tancszinhaz@honvedart.hu e-mail címre kérjük küldeni.