Táncegyüttes

Magyar Nemzeti Táncegyüttes

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes (volt Honvéd Táncszínház) Magyarország legnagyobb létszámú, 40 tagú (20 pár) hivatásos néptánc együttese. „Anyanyelve” a Kárpát-medence néptánckincse, amelyből a nagyformátumú történelmi táncjátékoktól az autentikus folklór műsorokig, a rockoperáktól a népi hagyományainkon alapuló mesedarabokig terjedő, sokszínű repertoár építkezik.  Az EuropaS Magyar Táncdíjjal kitüntetett Magyar Nemzeti Táncegyüttes, egyben a Honvéd Együttes művészeti vezetője Zsuráfszky Zoltán táncművész, koreográfus, Kossuth-díjas Kiváló Művész.

For the English website of Hungarian National Dance Ensemble, click HERE!

Tovább a Magyar Nemzeti Táncegyüttes honlapjára

Férfikar

Honvéd Férfikar

A világszerte egyedülálló, 40 fős Honvéd Férfikar Európa szinte egyetlen hivatásos férfikórusa. Hangzásában összegződik a drámai erő az emocionális érzékenységgel és kifejezőerővel. A Magyar Örökségdíjas kórus gazdag és változatos repertoárral rendelkezik. Műsorrendjén egyaránt megtalálhatók a világhírű oratorikus művek, népszerű operák és örökzöld operett dallamok, valamint a férfikari „a cappella” kórusirodalom legjobb alkotásai. Az énekkartól nem idegen a crossover műfaja sem. A Bartók Béla - Pásztory Ditta-díjjal kitüntetett Honvéd Férfikar karigazgatója Riederauer Richár megbízott karnagy.

Álláshirdetés: Műszaki vezető

november 18,2013

A Honvéd Együttes műszaki vezetőt keres. Feladata a díszítők, hang- és fénytechnikusok munkavégzésének szakmai és logisztikai irányítása, a produkciók teljes műszaki kiszolgálása közvetlen részvétellel.

Lehetőleg felsőfokú végzettségű, színpadmesteri vizsgával rendelkező, színházszakmai,- valamint több éves vezetői tapasztalattal rendelkező munkatársat keresünk. Kiváló munkaszervezők, irányítóképességűek, gyakorlatias jelentkezőket várunk. Bérezés megegyezés szerint. Előny, utazó társulatnál, valamint a táncművészet és népművészeti területen szerzett tapasztalat.

Fényképes szakmai életrajzokat 2013. november 28-ig az tancszinhaz@honvedart.hu e-mail címre kérjük küldeni.