Nemzeti Táncegyüttes

Magyar Nemzeti Táncegyüttes

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes Magyarország legnagyobb létszámú hivatásos néptáncegyüttese, több, mint húsz pár táncossal, saját zenekarral, gazdag, színes repertoárral és a magyar nyelvterület szinte minden táját felölelő hatalmas népviseleti gyűjteménnyel. A táncművészek, a zenészek és az itt alkotó koreográfusok „anyanyelve” a Kárpát-medence néptánc és népzenei kincse. Valamennyi produkció közös jellemzője a rendkívüli dinamika, a táncok virtuozitása és a színpadképek látványossága.

Művészeti vezetője Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas táncművész, koreográfus, érdemes- és kiváló művész.
Tovább a Magyar Nemzeti Táncegyüttes honlapjára

Honvéd Férfikar

Honvéd Férfikar

A világszerte egyedülálló, 40 fős Honvéd Férfikar Európa szinte egyetlen hivatásos férfikórusa. Hangzásában összegződik a drámai erő az emocionális érzékenységgel és kifejezőerővel. A Magyar Örökség díjas kórus gazdag és változatos repertoárral rendelkezik. Műsorrendjén egyaránt megtalálhatók a világhírű oratorikus művek, népszerű operák és örökzöld operett dallamok, valamint a férfikari „a cappella” kórusirodalom legjobb alkotásai. Az énekkartól nem idegen a crossover műfaja sem. A Bartók Béla - Pásztory Ditta-díjjal kitüntetett Honvéd Férfikar karigazgatója Riederauer Richárd  karnagy.

Tovább a Honvéd Férfikar honlapjára

Villámcsődület a Honvéd Táncszínházzal

február 26,2014

A Honvéd Táncszínház táncosai és zenészei miközben gőzerővel készülnek a márciusi új bemutatójukra, fel-fel tűnnek egy-egy szokatlan helyszínen is. Február 28-án, kedden a Budapesti Tavaszi Fesztivál sajttájékoztatóján lepték meg egy váratlan akcióval az újságírókat, majd csütörtökön a WestEnd City Center bevásárlóközpontban okoztak spontán csődületet Címer kiállítás megnyitóján.

Címer kiállítás a WestEnd Bevásárlóközpontban

Címer kiállítás a WestEnd Bevásárlóközpontban

Meglepetés a Budapesti Tavaszi Fesztivál sajtótájékoztatóján

Meglepetés a Budapesti Tavaszi Fesztivál sajtótájékoztatóján

leventevaradiphotography_facebook_1

Flashmob

Flashmob

Appelshoffer János és Papp István Gázsa készülődik

Appelshoffer János és Papp István Gázsa készülődik

Flashmob a WestEnd Bevásárlóközpontban

Flashmob a WestEnd Bevásárlóközpontban