Nemzeti Táncegyüttes

Magyar Nemzeti Táncegyüttes

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes Magyarország legnagyobb létszámú hivatásos néptáncegyüttese, több, mint húsz pár táncossal, saját zenekarral, gazdag, színes repertoárral és a magyar nyelvterület szinte minden táját felölelő hatalmas népviseleti gyűjteménnyel. A táncművészek, a zenészek és az itt alkotó koreográfusok „anyanyelve” a Kárpát-medence néptánc és népzenei kincse. Valamennyi produkció közös jellemzője a rendkívüli dinamika, a táncok virtuozitása és a színpadképek látványossága.

Művészeti vezetője Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas táncművész, koreográfus, érdemes- és kiváló művész.
Tovább a Magyar Nemzeti Táncegyüttes honlapjára

Honvéd Férfikar

Honvéd Férfikar

A világszerte egyedülálló, 40 fős Honvéd Férfikar Európa szinte egyetlen hivatásos férfikórusa. Hangzásában összegződik a drámai erő az emocionális érzékenységgel és kifejezőerővel. A Magyar Örökség díjas kórus gazdag és változatos repertoárral rendelkezik. Műsorrendjén egyaránt megtalálhatók a világhírű oratorikus művek, népszerű operák és örökzöld operett dallamok, valamint a férfikari „a cappella” kórusirodalom legjobb alkotásai. Az énekkartól nem idegen a crossover műfaja sem. A Bartók Béla - Pásztory Ditta-díjjal kitüntetett Honvéd Férfikar karigazgatója Riederauer Richárd  karnagy.

Tovább a Honvéd Férfikar honlapjára

Jelmeztáros állás

október 5,2016

Jelmeztáros öltöztető

HIRDETÉS SZÖVEGE:

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes (Honvéd Együttes) azonnali belépéssel keres ruhaipari végzettséggel rendelkező jelmeztáros-öltöztetőt.

Feladatai közé tartozik az öltöztetésen kívül a ruhák összekészítése, rendben tartása, javítása és utazásra történő csomagolása.

Fényképes önéletrajzokat Sztolnai Erika jelmeztárvezető részére lehet küldeni: jelmeztar@honvedart.hu e-mail címre.

További információ a 06/30/3111-6658- as telefonszámon kérhető Sztolnai Erikától.

ÁLLÁS, MUNKA TERÜLETE(I):

 Szakmunka

 Szabó, Varró

 Teljes munkaidő

SZÜKSÉGES TAPASZTALAT:

 Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

SZÜKSÉGES NYELVTUDÁS:

 Nem igényel nyelvtudást

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

Budapest, Kerepesi út 29/B