Táncegyüttes

Magyar Nemzeti Táncegyüttes

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes (volt Honvéd Táncszínház) Magyarország legnagyobb létszámú, 40 tagú (20 pár) hivatásos néptánc együttese. „Anyanyelve” a Kárpát-medence néptánckincse, amelyből a nagyformátumú történelmi táncjátékoktól az autentikus folklór műsorokig, a rockoperáktól a népi hagyományainkon alapuló mesedarabokig terjedő, sokszínű repertoár építkezik.  Az EuropaS Magyar Táncdíjjal kitüntetett Magyar Nemzeti Táncegyüttes, egyben a Honvéd Együttes művészeti vezetője Zsuráfszky Zoltán táncművész, koreográfus, Kossuth-díjas Kiváló Művész.

For the English website of Hungarian National Dance Ensemble, click HERE!

Tovább a Magyar Nemzeti Táncegyüttes honlapjára

Férfikar

Honvéd Férfikar

A világszerte egyedülálló, 40 fős Honvéd Férfikar Európa szinte egyetlen hivatásos férfikórusa. Hangzásában összegződik a drámai erő az emocionális érzékenységgel és kifejezőerővel. A Magyar Örökségdíjas kórus gazdag és változatos repertoárral rendelkezik. Műsorrendjén egyaránt megtalálhatók a világhírű oratorikus művek, népszerű operák és örökzöld operett dallamok, valamint a férfikari „a cappella” kórusirodalom legjobb alkotásai. Az énekkartól nem idegen a crossover műfaja sem. A Bartók Béla - Pásztory Ditta-díjjal kitüntetett Honvéd Férfikar karigazgatója Riederauer Richár megbízott karnagy.

Jelmeztáros állás

október 5,2016

Jelmeztáros öltöztető

HIRDETÉS SZÖVEGE:

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes (Honvéd Együttes) azonnali belépéssel keres ruhaipari végzettséggel rendelkező jelmeztáros-öltöztetőt.

Feladatai közé tartozik az öltöztetésen kívül a ruhák összekészítése, rendben tartása, javítása és utazásra történő csomagolása.

Fényképes önéletrajzokat Sztolnai Erika jelmeztárvezető részére lehet küldeni: jelmeztar@honvedart.hu e-mail címre.

További információ a 06/30/3111-6658- as telefonszámon kérhető Sztolnai Erikától.

ÁLLÁS, MUNKA TERÜLETE(I):

 Szakmunka

 Szabó, Varró

 Teljes munkaidő

SZÜKSÉGES TAPASZTALAT:

 Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

SZÜKSÉGES NYELVTUDÁS:

 Nem igényel nyelvtudást

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

Budapest, Kerepesi út 29/B