Táncegyüttes

Magyar Nemzeti Táncegyüttes

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes (volt Honvéd Táncszínház) Magyarország legnagyobb létszámú, 40 tagú (20 pár) hivatásos néptánc együttese. „Anyanyelve” a Kárpát-medence néptánckincse, amelyből a nagyformátumú történelmi táncjátékoktól az autentikus folklór műsorokig, a rockoperáktól a népi hagyományainkon alapuló mesedarabokig terjedő, sokszínű repertoár építkezik.  Az EuropaS Magyar Táncdíjjal kitüntetett Magyar Nemzeti Táncegyüttes, egyben a Honvéd Együttes művészeti vezetője Zsuráfszky Zoltán táncművész, koreográfus, Kossuth-díjas Kiváló Művész.

For the English website of Hungarian National Dance Ensemble, click HERE!

Tovább a Magyar Nemzeti Táncegyüttes honlapjára

Férfikar

Honvéd Férfikar

A világszerte egyedülálló, 40 fős Honvéd Férfikar Európa szinte egyetlen hivatásos férfikórusa. Hangzásában összegződik a drámai erő az emocionális érzékenységgel és kifejezőerővel. A Magyar Örökségdíjas kórus gazdag és változatos repertoárral rendelkezik. Műsorrendjén egyaránt megtalálhatók a világhírű oratorikus művek, népszerű operák és örökzöld operett dallamok, valamint a férfikari „a cappella” kórusirodalom legjobb alkotásai. Az énekkartól nem idegen a crossover műfaja sem. A Bartók Béla - Pásztory Ditta-díjjal kitüntetett Honvéd Férfikar karigazgatója Riederauer Richár megbízott karnagy.

Táncszínházi menedzser állás

október 5,2016

Táncszínházi menedzsert keres a Honvéd Együttes Művészeti Nonprofit Kft., a keretében működő Magyar Nemzeti Táncegyüttes műsorforgalmazásának irányítására. A menedzser felel az évadterv összeállításáért, a bevételek és kiadások megtervezésért, a szerződések megkötéséért, a pályázatok beadásáért és megvalósításáért. Munkáját a művészeti vezető szakmai felügyelete alatt, az ügyvezető igazgató közvetlen beosztottjaként végzi.

Pályázati feltételek:

1. felsőfokú végzettség

2. tárgyalóképes angol nyelvtudás

3. a magyar néptáncművészet ismerete

4. hasonló jellegű munkakörben szerzett több éves gyakorlat

A fenti feltételek bármelyikének hiánya esetén a jelentkezést elutasítjuk.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

1. üzleti életben szerzett tapasztalat

2. további idegen nyelv ismerete

3. referenciák csatolása

A jelentkezést fényképes szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel kell beküldeni:

igazgatosag@honvedart.hu

További információ kérhető munkaidőben Bolvári-Takács Gábor ügyvezető igazgatótól telefonon:

(1)210-0000 /1 mellék