Nemzeti Táncegyüttes

Magyar Nemzeti Táncegyüttes

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes Magyarország legnagyobb létszámú hivatásos néptáncegyüttese, több, mint húsz pár táncossal, saját zenekarral, gazdag, színes repertoárral és a magyar nyelvterület szinte minden táját felölelő hatalmas népviseleti gyűjteménnyel. A táncművészek, a zenészek és az itt alkotó koreográfusok „anyanyelve” a Kárpát-medence néptánc és népzenei kincse. Valamennyi produkció közös jellemzője a rendkívüli dinamika, a táncok virtuozitása és a színpadképek látványossága.

Művészeti vezetője Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas táncművész, koreográfus, érdemes- és kiváló művész.
Tovább a Magyar Nemzeti Táncegyüttes honlapjára

Honvéd Férfikar

Honvéd Férfikar

A világszerte egyedülálló, 40 fős Honvéd Férfikar Európa szinte egyetlen hivatásos férfikórusa. Hangzásában összegződik a drámai erő az emocionális érzékenységgel és kifejezőerővel. A Magyar Örökség díjas kórus gazdag és változatos repertoárral rendelkezik. Műsorrendjén egyaránt megtalálhatók a világhírű oratorikus művek, népszerű operák és örökzöld operett dallamok, valamint a férfikari „a cappella” kórusirodalom legjobb alkotásai. Az énekkartól nem idegen a crossover műfaja sem. A Bartók Béla - Pásztory Ditta-díjjal kitüntetett Honvéd Férfikar karigazgatója Riederauer Richárd  karnagy.

Tovább a Honvéd Férfikar honlapjára

Táncszínházi menedzser állás

október 5,2016

Táncszínházi menedzsert keres a Honvéd Együttes Művészeti Nonprofit Kft., a keretében működő Magyar Nemzeti Táncegyüttes műsorforgalmazásának irányítására. A menedzser felel az évadterv összeállításáért, a bevételek és kiadások megtervezésért, a szerződések megkötéséért, a pályázatok beadásáért és megvalósításáért. Munkáját a művészeti vezető szakmai felügyelete alatt, az ügyvezető igazgató közvetlen beosztottjaként végzi.

Pályázati feltételek:

1. felsőfokú végzettség

2. tárgyalóképes angol nyelvtudás

3. a magyar néptáncművészet ismerete

4. hasonló jellegű munkakörben szerzett több éves gyakorlat

A fenti feltételek bármelyikének hiánya esetén a jelentkezést elutasítjuk.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

1. üzleti életben szerzett tapasztalat

2. további idegen nyelv ismerete

3. referenciák csatolása

A jelentkezést fényképes szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel kell beküldeni:

igazgatosag@honvedart.hu

További információ kérhető munkaidőben Bolvári-Takács Gábor ügyvezető igazgatótól telefonon:

(1)210-0000 /1 mellék